Activiteitenkalender vanaf zondag 25 augustus

  • Dinsdag 3 september is er buurtcontactochtend. Deze begint om 10.00 uur en wordt gehouden in de kerk in Rotterdam. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.
  • Vrijdag 6 september is er Seniorenbijeenkomst in Rotterdam. Deze begint om 13.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.
  • Zondag 8 september is er jeugddienst in Gorinchem. Deze begint om 10.00 uur. Aansluitend wordt gezamenlijk een kanotocht gehouden. Het adres van de kerk in Gorinchem is: Stalkaarsen 5, 4205 PG Gorinchem.
  • Zondag 22 september is er Districtsaposteldienst. Deze dienst wordt gehouden door Dhr. Rainer Storck. Deze wordt uitgezonden naar alle gemeenten in Nederland en is life op beeldschermen in de kerk in Rotterdam te volgen.
  • Zaterdagavond 16 november zal Apostel Klene onze gemeente bezoeken. Die zondag is er in de gemeenten in Nederland geen kerkdienst in verband met een Ambtsbroederdienst. Tijdens de dienst op zaterdagavond zal Pr. van Asperen in de rust gaan.