Activiteitenkalender vanaf zondag 15 september

  • Zondag 22 september is er Districtsaposteldienst. Deze dienst wordt gehouden door Dhr. Rainer Storck. Deze wordt uitgezonden naar alle gemeenten in Nederland en is life op beeldschermen in de kerk in Rotterdam te volgen.
  • Dinsdag 1 oktober is er buurtcontactochtend. Deze begint om 10.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.
  • Vrijdag 4 oktober is er Seniorenbijeenkomst in Rotterdam. Aanvang 13.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, 3066 VV Rotterdam.
  • Zaterdagavond 16 november zal Apostel Klene onze gemeente bezoeken. Die zondag is er in de gemeenten in Nederland geen kerkdienst in verband met een Ambtsbroederdienst. Tijdens de dienst op zaterdagavond zal Pr. van Asperen in de rust gaan. De kerkdienst begint om 19.30 uur.