Activiteitenkalender vanaf zondag 13 oktober

  • Zondag 13 oktober is er districtsjeugdavond in Nieuwegein. Aanvang 20.00 uur. Adres: Buizerdlaan 1, Nieuwegein .
  • Dinsdag 15 oktober is er vergadering voor alle leiders van koor en muziekgroepen vanuit de Provincie Zuid-Holland in Woerden. Deze begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de kerk aan de Industrieweg 7, Woerden.
  • Maandagavond 21 oktober is er geen koorrepetitie in verband met de najaarsvakanties.
  • Zondag 27 oktober is ook het begin van de wintertijd.
  • Zaterdagavond 16 november er een feestelijke dienst zijn onder leiding van Apostel Peter Klene. Deze dienst begint om 19.30 uur. Tijdens de dienst op zaterdagavond zal Pr. van Asperen in de rust gaan. 
  • De reguliere kerkdienst van zondag 17 november is vervallen, omdat er bij uitzondering op zaterdagavond een bijzondere feestdienst is geweest.
  • Zondag 1 december is er in de kerk aan de Ben Goerionstraat geen kerkdienst. Er is dan een gemeenschappelijke kerkdienst voor de Provincies Zuid-Holland en Noord-Holland in de kerk in Hilversum, Johannes Geradtsweg 115, Hilversum