Activiteitenkalender vanaf zondag 10 november

  • Maandag 11 november is er districtskoorrepetitie in de gemeente Woerden, Industrieweg 7. Deze repetitie wordt gehouden in verband met de districtsdienst van 1 december. Er is dan geen koorrepetitie in Rotterdam.
  • Zaterdagavond 16 november zal Apostel Klene onze gemeente bezoeken. Deze dienst begint om 18.00 uur. Priester van Asperen zal die avond in de rust gaan en er zal Heilige Verzegeling plaatsvinden.
  • Zondag 17 november is er ’s morgens een uitzending van een Stamaposteldienst voor alle actieve en niet-actieve ambtsbroeders met hun partners. De reguliere kerkdienst heeft plaatsgevonden op zaterdagavond.
  • Vrijdag 22 tot en met zondag 24 november is er Districtsjeugdweekend in Burgh Haamstede.
  • Zondag 24 november is er tienerdienst in Nieuwegein, Buizerdlaan 1.
  • Op zondag 1 december is er Districtsdienst voor de Districten Amsterdam en Rotterdam. Deze wordt gehouden in ons kerkgebouw in Hilversum, Johannes Geradtsweg 115. In de gemeente Rotterdam is dan geen kerkdienst.
  • De kerstviering wordt gehouden op zondagmiddag 22 december.