Mededelingen vanaf 30 oktober

·        Vandaag is er Districtsjeugddienst voor de districten Rotterdam en Utrecht.

·        Vandaag zal na afloop van de kerkdienst worden gerepeteerd voor de Grote Muziekdienst, die zal plaatsvinden op zondag 13 november.

·        Dinsdag 1 november is er weer Buurtcontactochtend in onze kerk.

·        Vrijdag 4 november wordt de seniorenbijeenkomst “De Ontmoeting” gehouden in onze kerk in Rotterdam.

·        Zondag 6 november is het Ontslapenendienst. De kleding van het koor is dan zwart/wit. Na die dienst zal er ook een repetitie zijn voor de Grote Muziekdienst.

·        Zondag 20 november bezoekt de Stamapostel Nederland. De dienst wordt gehouden in Hilversum. Voor ons district vindt er uitzending plaats naar Rotterdam.

·        In verband met dat Stamapostelbezoek zal op zaterdag 19 november om 17.00 uur een concert plaatsvinden in onze kerk in Hilversum. U bent allen van harte uitgenodigd. Het concert wordt ook uitgezonden via algemeen toegankelijke verbinding op internet. De informatie daarover kunt u vinden op de landelijke website van onze kerk

·        Zondag 27 november zijn alle senioren uit Nederland uitgenodigd om de dienst bij te wonen in onze kerk in Hilversum. Na afloop zal er een concert worden gegeven door het orkest La Symfona. 

·        Zondag 27 november is er ook Districtsjeugddienst met aansluitende activiteiten.

·        Donderdag 8 december zal er door het koor van Rotterdam een kerstuitvoering worden verzorgd in wooncentrum “De Vijverhof” te Capelle aan den IJssel.

·        Dinsdag 13 december van 14.00 – 16.00 uur willen de bezoekers van seniorencafé “de Ontmoeting” het jaar afsluiten met een “All you can eat festijn” bij restaurant “de Watertuin”, in Spijkenisse. Alle senioren van het district zijn daarvoor uitgenodigd. Zie daartoe verder het mededelingenbord.