Mededelingen vanaf 3 december

·        Vanwege Sinterklaas op 5 december is deze maand de Buurtcontactochtend op dinsdag 12 december. Deze begint om 10 uur.

·        Het seniorencafé is de komende maand op vrijdag 8 december. Het is dan een seniorenetentje en dit begint om 13.00 uur. Het vindt plaats hier in onze kerk in Rotterdam.

·        Zondag 10 december vindt in onze gemeente opname plaats van Zuster Sheila en Marlène Duysker.

·        Zondag 17 december is er uitzending van de Stamaposteldienst vanuit Leeuwarden. Deze begint om 10.00 uur.

·        De kerstviering van 2017 wordt gehouden op zondagmiddag 17 december. De bijeenkomst begint om 16.00 uur. U bent vanaf 15.30 uur van harte welkom. Vergeet niet uw 1, 2 of 3-sterren recepten mee te nemen. Deze zijn te verkrijgen bij Zr. Jolijn Vonk.

·        Omdat kerstmis op maandag valt is er zondag 24 december geen kerkdienst. Tijdens deze kerstdienst is onze Apostel Klene in ons midden.

·        Woensdag 27 december is er geen dienst. De Oudejaarsdienst is op zondagmorgen 31 december. Maandag 1 januari is er geen kerkdienst.

·        Vergeet u niet uw formulier in te leveren voor deelname aan het activiteitenteam? Boven aan de trap staat een offerblok, waar u uw deelnameformulier in kunt deponeren.