Activiteiten

Kerkdiensten

Elke zondagmorgen om 10:00 uur en elke woensdagavond om 20:00 uur worden kerkdiensten gehouden. U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te nemen bij ons in de gemeenschap en te ervaren hoe wij ons geloof belijden. Ook de kinderen zijn van harte welkom.

Voor de kinderen is er zondagsschool tijdens de zondagmorgendiensten. Er wordt zondagsschool gehouden voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar. Er wordt gezongen, er is een Bijbelverhaal en samen met de leidsters wordt gesproken en getekend, zodat ook voor de jonge kinderen het Christenzijn invulling krijgt.


Buurtcontactochtend

Iedere eerste dinsdagmorgen van de maand is het gebouw van de Nieuw-Apostolische Kerk in Prinsenland open voor iedereen die onder het genot van een kopje koffie in contact wil komen met medebewoners uit de eigen woonomgeving.

Deze ochtenden worden in het bijzonder georganiseerd voor bewoners van de wijken Capelle-Schenkel, Lage Land, Rotterdam-Prinsenland en leden van de Nieuw-Apostolische Kerk die elkaar op een ontspannen wijze willen ontmoeten.

Er is geen vastgesteld programma. Er kan worden deelgenomen aan bijvoorbeeld een workshop kaarten maken of aan andere activiteiten die spontaan ontstaan, of gewoon gezellig met elkaar praten.

De deuren zijn open vanaf 10.30 uur en voor de bezoekers zijn daaraan geen kosten verbonden.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom.


Seniorenbijeenkomst “De Ontmoeting”

Op iedere eerste vrijdag van de maand komen de senioren van de Nieuw-Apostolische Kerk uit de verschillende gemeenten uit de Provincie Zuid-Holland bij elkaar in de kerk in Rotterdam. Deze bijeenkomsten beginnen om 14 uur, en duren ongeveer 2 uur. Tijdens de bijeenkomsten wordt gezongen. Daarnaast is er ruime gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.


Op de Home pagina vindt u een actueel overzicht over opkomende evenementen en mededelingen betreffende de gemeente Rotterdam.