Activiteitenkalender vanaf zondag 10 juni

  • Dinsdag 14 juni is er een bijeenkomst voor de leraren van het Godsdienst- en Confirmatie-onderwijs in Woerden. Aanvang 20.00 uur. Het adres is: Industrieweg 7, 3442 AE Woerden.
  • Zondag 17 juni is er Jeugddag in Oberhausen. Voor meer informatie zie ook: https://www.jugendtag-west.de/
  • Zondag 24 juni is er kinderdienst in Nieuwegein. Het adres is: Buizerdlaan 1, 3435 SB Nieuwegein
  • Dinsdag 26 juni is er in onze kerk in Rotterdam een avond ter voorbereiding op de ontslapenendienst op zonadg 1 juli. Adres: Ben Goerionstraat 2, Rotterdam. De ontslapenendienst is een kerkdienst, waarin bijzonder wordt stilgestaan bij bekenden en onbekenden die zijn overleden.
  • De Ontslapenendienst van 1 juli wordt gehouden door de Stamapostel. Deze dienst wordt uitgezonden vanuit Detmold in Duitsland. De uitzending vindt plaats naar de kerk in Rotterdam. Adres: Ben Goerionstraat 2, Rotterdam