Activiteitenkalender vanaf zondag 24 juni

  • Zondag 24 juni is er kinderdienst in Nieuwegein. Deze dienst begint om 10.00 uur. Het adres is: Buizerdlaan 1, 3435 SB Nieuwegein
  • Dinsdag 26 juni is er in onze kerk in Rotterdam een avond ter voorbereiding op de ontslapenendienst op zondag 1 juli. De avond begint om 20.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, Rotterdam. De ontslapenendienst is een kerkdienst, waarin bijzonder wordt stilgestaan bij bekenden en onbekenden die zijn overleden.
  • De Ontslapenendienst van 1 juli wordt gehouden door de Stamapostel. Deze dienst wordt uitgezonden vanuit Detmold in Duitsland. De uitzending vindt plaats naar de kerk in Rotterdam. Adres: Ben Goerionstraat 2, Rotterdam.
  • Dinsdag 3 juli is het buurtcontactochtend. Deze begint om 10.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, Rotterdam. Alle buurtgenoten, bekenden en leden van de kerk zijn van harte uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid om elkaar te spreken, om te handwerken, of gewoon te genieten van een goed kopje koffie.
  • Vrijdag 6 juni wordt het Seniorencafé gehouden. Adres: Ben Goerionstraat 2, Rotterdam.
  • Zondag 8 juli wordt de onlangs geboren dochter van Fam. Casoma gedoopt. De kerkdienst begint om 10.00 uur. Adres: Ben Goerionstraat 2, Rotterdam.