Activiteitenkalender vanaf zondag 12 augustus

  • De koorrepetities beginnen weer op maandag 20 augustus.
  • Zondag 26 augustus is er om 15.00 uur een barbecue van de Districtsjeugd.
  • Stichting Corantijn organiseert “Back to School”.  Hierbij de informatie (zie ook: http://www.stichting-corantijn.nl/)

Stichting Corantijn houdt met enige regelmaat de actie “Rugzak met Inhoud” voor haar onderwijsproject in Suriname. Ook nu is uw hulp weer gevraagd. Dit jaar gaat een deel van de schoolmaterialen naar drie nieuwe scholen, twee basisscholen en een LBO school. Vanuit ons onderwijsproject worden de leslokalen opgeknapt en van ‘nieuw’ schoolmeubilair voorzien. Aan de leerlingen willen we een rugzak met schoolmateriaal schenken. De scholen hebben hier niet de middelen voor en door de voortdurende economische crisis in Suriname hebben de ouders hiervoor geen geld en krijgen hun kinderen vaak niet het onderwijs waar ze recht op hebben. Met alle gevolgen van dien voor hun toekomst.

Wat is er per kind nodig?
1 rugzak, 1 etui,
3 balpennen, 1 gum,
3 taalschriften, 1 puntenslijper,
3 rekenschriften, 10 – 12 kleurpotloden,
1 liniaal, 3 grijze potloden.

U kunt een gevulde rugzak inleveren bij de Nieuw-Apostolische Kerk, Ben Goerionstraat 2, te Rotterdam. Deze is open op zondag tussen 9.30 en 11.30 uur, en op woensdag tussen 19.30 en 21.15 uur. Deze actie loopt tot 1 september 2018. 

Mocht het zo zijn dat u graag mee wilt doen, maar door omstandigheden niet in de gelegenheid bent
om zelf materialen te kopen, dan kunt u een financiële bijdrage doen in het daarvoor bestemde bakje.
Dan zullen wij hiervoor materialen aanschaffen. U kunt natuurlijk ook een bijdrage overmaken op:
IBAN rekeningnummer NL76 RABO 0302 2001 50 van Stichting Corantijn te Amersfoort
onder vermelding van ‘School 2018’.